GRØNN SALONG- FRISØR UTEN SKADELIGE STOFFER​

​Vi har siden oppstart drevet slik Zenz Danmark, som var med å starte Grønn Salong, og ble sertifisert som første i verden i 2005.

Zenz Stavanger vil spare på energien og ta hensyn til miljøet i den daglige driften.

I en grønn salong er det ikke tillatt å bruke en lang rekke kjemikalier.

Zenz Stavanger som grønn salong er en garanti for at sunnhet, allergi, arbeidsmiljø og energibesparelser blir tatt seriøst.

I de senere år har det vært stort fokus på hårprodukters sunnhetsskadelig virkning på både frisører og deres kunder. Bilder av voldsomme allergiske reaksjoner, og skremmende statistikker over hyppigheten av krefttilfelle blandt frisører har florert i media.

Samtidig øker artikler i magasiner om miljøvennlige alternativer, som tar hensyn til sunnhet og natur. Bevisste forbrukere vil ikke lenger ha skjønnhet fremfor alt, hvis produktene inneholder skadelige kjemiske stoffer.

Å være grønn salong gir mange fordeler:

  • ​Man unngår problemer med eksem, allergi og luftveisproblemer
  • ​Færre sykedager
  • ​På forkant med kunders ønske om miljø- og sunnhetsvennlige produkter
  • ​Besparende på el-, vann- og varmeregningen
  • ​Medvirker til at vannmiljøet i byen blir skånet for store mengder skadelig kjemikalier

Zenz Stavanger har fokus på sunnhet, miljø, økologi og bærekraft.

Vi arbeider etter dansk Grønn salong positivlisten link http://www.energitjenesten.dk/positivlisten.html som er en liste med profesjonelle hårkosmetisk produkter, som ikke inneholder sunnhets- og miljøskadelige stoffer, og som derfor uten problemer kan bruker i en grønn salong.

Vi arbeider også etter det ​grønne dokument, som er utarbeidet av Videncenter for Frisører og Kosmetikere. Dokumentet inneholder en oversikt over de produkter, som kan arbeides med på frisørskolens grønne linjer.​​

​Zenz Stavanger​  |  ​Øvre Holmegate 34, 4006 Stavanger  |  Telefon: 51 123753  |  E-mail: lene@zenz-stavanger.no

​Organic hair by Zenz Stavanger © 2015