Grønn salong er en  Dansk miljøordning som forbyr sunnhetsskadelige stoffer. Man skal også tenke helhetlig og være miljøvennlig fra A-Å.

Frisørene må gjennomgå kurs, og sertifiseringer hvert år.

​Svanemerket produkter må tilfredstille strenge krav som ivaretar både helse og miljø.​

Allergy Certified er en international sertifisering. Toksikologer gjennomgår ingrediensene for å enklere synliggjøre allergivennlige produkter.

SVANEMERKET, ALLERGY CERTIFIED OG GRØNN SALONG.

Alle markedsførte kosmetiske produkter i EU skal leve opp til EU’s kosmetikklovgivning og være sikre for menneskers sunnhet. EU’s kosmetikklovgivning satser primært på å beskytte forbrukere, den inneholder ikke spesifikke miljøkrav til kosmetiske produkter.

GRØNN SALONG

Grønn salong er en selvstendig sertifisering hvor man forplikter seg til å unngå sunnhetsskadelige stoff, i tillegg drive mest miljøvennlig i den daglige driften.

SVANEMERKET

Svanen stiller en rekke krav til innholdet av stoffer, som er potensielt sunnhetsskadelig, og miljøhensyn. Når vi slipper ut kjemikalier, miljøgifter, søppel eller CO2 i naturen, påvirker vi økosystemene.

​ALLERGY CERTIFIED

AllergyCertified er et internationalt allergimerke, hvor misjonen er å sertifisere produkter, så forbrukerne får mulighet for at velge hudvennlig.

Det vil aldri være parfyme og allergene konserveringsmidler som f.eks. MI i AllergyCertified produkter.

​Zenz Stavanger​  |  ​Øvre Holmegate 34, 4006 Stavanger  |  Telefon: 51 123753  |  E-mail: lene@zenz-stavanger.no

​Organic hair by Zenz Stavanger © 2015